SYM JET Linija motorjev prejela naziv Produkt leta 2023

Slovenski kupci so že 11. leto zapored izbrali svoje zmagovalce med novostmi. Med njimi je tudi naša najbolj prodajna linija skuterjev SYM JET, ki je prejela nagrado za IZBRAN PRODUKT LETA 2023. Za linijo SYM JET je značilna športno atraktivna podoba.

O liniji SYM JET
Jet je ena najprestižnejših serij v liniji skuterjev SYM. Od prvenca serije Jet je minilo več kot desetletje. Z evolucijo iz vrhunskega DNK Jeta 14, SYM naredi preboj v oblikovalski orientaciji in na koncu ustvari agresiven model – Jet X. Jet X, ki je vodilni model serije Jet; vrhunske specifikacije ponujajo voznikom udobje, varnost in luksuzno izkušnjo vožnje; napredna inženirska prilagoditev prinaša popolno manevriranje in ergonomijo.

 

SYM JET X

SYM JET X ima številne funkcije, kot je značilna oblika dirkalnega motocikla, zaradi česar je JET X edinstven. Vrhunska oprema vozniku nudi udobje, varnost in luksuzno izkušnjo vožnje. Napredna tehnologija in ergonomija zagotavljata popolno manevriranje. Zagotovo lahko doživite vse, kar potrebujete za vožnjo z JET X 125 ABS.

 

VEČ O SYM JET X