MAXI SYMpatična jesen

Jesen je pri znamki SYM tradicionalno v znamnenju MAXI skuterjev. Tudi tokrat smo za vas pripravili jesensko akcijo maksi skuterjev, ki je ne smete zamuditi. V akcijo smo letos vključili tudi vrhunske nove modele 2019. 

Sedaj je čas za nakup

Obiščite pooblaščena prodajna mesta SYM po celotni Sloveniji in se prepričajte o bogati ponudbi vrhunskih modelov iz zaloge. SYM je v zadnjih treh sezonah prenovil paleto maksi skuterjev. Tradicionalno zanesljivost so nadgradili še s simpatično obliko in sodobno tehnologijo. Letošnji najnovejši model HD 300 odlikujejo tudi izjemno zmogljivi LED žarometi, ki osvetljujejo vozišče. Oglejte si vse modele, ki so v akcijski ponudbi.

Zakaj izbrati SYM?
SYM navdušuje Slovenijo. V zadnjem letu so skuterji SYM postali najbolj prodajani skuterji v Sloveniji. Sledimo viziji znamke, ki na trgu ponuja največ za vaš denar. SYM združuje vzdržljivost za življenjemobilnost za življenjske potrebe in stil za vse življenjske sloge.
 
Prodajno servisna mreža SYM združuje preko 30 enot po celotni Sloveniji. Omogočamo zanesljivo prodajno servisno storitev in sledimo cilju izjemno zadovoljnih uporabnikov. Z dve letno tovarniško garancijo strankam omogočamo varen in kakovosten nakup. 
 
Znamka SYM ponuja široko paleto modelov za vsak okus. Od vstopnih skuterjev, skuterjev za profesionalno rabo do maksi skuterjev za udobna in zanesljiva potovanja.